
Reference ID: 434954
Город: Girne
Район: Karşıyaka
Цена: 994,999
Тип недвижимости: Виллы
Статус: Продажа
Площадь: 250 m2
Количество комнат: 4+1

Bu 4 yatak odalı, 3 banyolu büyüleyici villa, lüks ve konforun gerçek bir sığınağıdır. Tamamen mobilyalı olan bu özel ev, kesintisiz deniz ve dağ manzaraları sunarak modern zarafet ile huzurlu bir atmosferi bir araya getiriyor.
Oturma Odası – Şıklık ve Konfor
Geniş oturma odasına adım attığınızda, sıcak ve davetkar bir şömine sizi karşılar. Tavandan tabana uzanan geniş pencereler, doğal ışıkla dolu ferah bir ortam yaratırken, büyüleyici manzarayı evin içine taşır. Açık plan tasarım, oturma alanını yemek bölümüyle kusursuz bir şekilde birleştirerek, hem dinlenmek hem de misafir ağırlamak için ideal bir alan oluşturur.
Mutfak – Modern ve İşlevsel
Bu villa, hem estetik hem de fonksiyonelliği ön planda tutan tam donanımlı, son teknoloji bir mutfağa sahiptir. Yüksek kaliteli ankastre cihazlar, şık dolaplar ve geniş tezgah alanı, gurme yemekler hazırlamak için mükemmel bir ortam sunar. Büyük bir ada mutfak, rahat bir yemek alanı sağlarken, bitişiğindeki yemek bölümü daha resmi yemek davetleri için idealdir.
Yatak Odaları ve Banyolar – Üst Düzey Konfor
Ana Yatak Odası: Özel ensuite banyosu, özel balkonu ve muhteşem manzarasıyla, tam anlamıyla dinlenmek için lüks bir kaçış noktası.
Misafir E ...