
Referans No: 534266
Şehir: Girne
Bölge: Karaoğlanoğlu
Fiyat: 184,999
Emlak Tipi: İkiz Ev
Durum: Satılık
Yaşam Alanı: 105 m2
Oda Sayısı: 3+1

Girne’nin en prestijli bölgelerinden biri olan Karaoğlanoğlu’nda yer alan bu semi-detached villa, konforlu yaşamı ve güçlü yatırım potansiyelini bir arada sunmaktadır.
Bakımlı ve nezih bir site içerisinde bulunan villa; ortak yüzme havuzu, ortak bahçe alanları, ferah yaşam alanları ve özenle düzenlenmiş çevresiyle huzurlu bir yaşam ortamı sağlamaktadır. Kullanışlı planlaması sayesinde hem sürekli yaşam hem de tatil evi olarak ideal bir seçenektir.
Villanın alt katında geniş ve aydınlık açık plan oturma alanı ile mutfak bulunmaktadır. Yaşam alanına açılan güzel teras, keyifli vakit geçirmek için ideal bir ortam sunarken, misafir tuvaleti de alt katta yer almaktadır.
Üst katta ise geniş kullanım alanına sahip 3 yatak odası ve aile banyosu bulunmaktadır. Odalar oldukça ferah olup konforlu bir yaşam sunacak şekilde tasarlanmıştır.
Ev full eşyalı olup taşınmaya hazır durumdadır. Konum olarak oldukça avantajlı bir bölgede yer alan villa; marketlere, okullara, restoranlara ve günlük ihtiyaç noktalarına yürüme mesafesindedir. Girne şehir merkezine kolay ulaşım imkânı sunarken, Lefkoşa’ya yaklaşık 30 dakika, Ercan Havalimanı’na ise yaklaşık 45 dakika uzaklıktadır.
Bu mülk hakkında daha fazlasını keşfedin! Bi ...